BlueDOT (TX-1400)
Bewertungen | Bewertung hinzufügen

De eenvoud van de de DOT maar dan met Bluetooth. Snel en eenvoudig je bereiding onder controle houden? Dat kan met de BlueDOT Vleesthermometer.

Artikelnummer

825-080 

Versandkosten

€ 0,00 

Standard-Lieferzeit

Vor 18 Uhr bestellt, heute versandt.

€ 89,95
Preis pro stuk

Verfügbarkeit :

Anzahl: 
Kaufen

De BlueDOT combineerd de eenvoudigheid van de DOT, de top-rated digitale oven vleesthermometer, met de mogelijkheid om hem via Bluetooth te verbinden heb je een simpele, verbonden en  krachtige thermometer.
Stel eenvoudig de temperatuur in met de knoppen op de BlueDOT, of gebruik de Thermoworks app op je smartphone, dan zal de BlueDOT een alarm geven als hij de ingestelde temperatuur bereikt.

Hoor het alarm van de BlueDOT en je smartphone via gratis app. De Bluetooth verbinding geeft je ook de mogelijkheid om de max/min temperaturen weer te geven en laat een grafiek zien van je bereiding.
De BlueDOT heeft een groof, makkelijk af te lezen scherm met achtergrondverlichting in een spatwaterdichte behuizing, door deze eigenschappen is het product gebruiksvriendelijk en gaat hij lang mee.

De BlueDOT wordt geleverd met een probe die voorzien is van een kabel die temperaturen tot 370°C aan kan, de mogelijkheid om hem stabiel neer te zetten met de uitklapbare houder en 2 magneten aan de achterzijde om hem eenvoudig op een metalen achtergrond te bevestigen (LET OP! niet op een ondergrond van 40°C of meer)
De BlueDOT werkt ook met andere probes, de BlueDOT verlaat eenvoudig de huishoudmerken door zijn eenvoud en levensduur.

De BlueDOT is ontworpen om de temeratuur te registreren over een bepaalde tijd, zoals bij roken van vlees en vis, oven-roasting, frituren, thuis brouwerij en sous vide koken.

TX-1400/825-080

Bewertung hinzufügen

Diese Überprüfung wird nicht sofort veröffentlicht, da sie zuvor von einem Administrator genehmigt werden muss. Wenn diese Überprüfung genehmigt ist, wird sie auf dieser Seite angezeigt.

Keine Bewertungen gefunden

Weitere Bewertungen